Det är idag mycket populärt att spela spel online. Ett av de många spel som erbjuds är sportsbetting. Om det då bara snabbt benämns betting online, så har du säkert helt klart koll på vad detta är. Trots att du vet vad det är, så behöver detta dock inte innebära att du verkligen vet vad som gömmer sig inom detta område. Det kan helt enkelt vara så att du spelat betting i spelbutiken hela livet. I det fallet vet du inte alls vad du har gått miste om.

Det stora härliga som alla som spelar betting online alltid talar om, är alla de fantastiska bonusar de kan få. Detta är då något som med ett samlingsnamn kan benämnas sportbonus. Här har du det som du kanske inte vet ett skvatt om, och som du har gått miste om hela tiden som spelare i spelbutiken. Läs vidare här och bilda en uppfattning om detta verkligen är något för dig.

Vad är oddsbonus

Det första som ska benas ut är vad en oddsbonus egentligen är. Ja, du har säkert klart för dig vad ordet bonus står för. Det handlar helt enkelt om något du får utöver det vanliga. När det handlar om bonusar till jul på vissa företag, så syns ju detta i lönekuvertet som blivit lite fetare än vanligt. Så är det också när det gäller sportsbetting online.

En oddsbonus är helt enkelt något du får ovanpå din första insättning som ny spelare hos en bookmaker. Det vanligaste är att du erbjuds 100% i insättningsbonus upp till en viss maximal summa. Hur som helst finns det de som även erbjuder 200%. Det finns också de som erbjuder en annan form av oddsbonus. I det fallet kan detta handla om att du får gratisspel eller riskfria spel istället för kontanter att spela med.

Sist men inte minst finns det också något som kallas för no-deposit bonus, vilket då handlar om en mindre oddsbonus du får utan krav på insättning.

De bästa oddsbonusarna 2018

En bra bonus kan vara en som innehåller riskfritt eller gratisspel, istället för bonuspengar. Naturligtvis finns det även de spelbolag som erbjuder både bonuspengar och riskfritt spel. I det fallet kan det vara ett bra alternativ. Det är helt upp till var och en själv vad man föredrar.

Anledningen till att spelarna dras till gratisspel och riskfria spel, är att dessa under 2018 utvecklats till att ha mycket lägre omsättningskrav. När det gäller bonuspengar så ligger generellt omsättningskravet mellan 5-12 gånger. Om de då istället väljer en bookmaker som erbjuder gratisspel eller riskfria spel, så kan omsättningskravet bli så lågt som 1-4 gånger den eventuella vinsten som erhålls från dessa spel.

Anledningar till att spela med odds bonus

När du nu som ny spelare, eller för att vara en lojal spelare, erbjuds en odds bonus av någon form. Är det då så att du ska tacka ja till detta och spela med den? Finns det egentligen några anledningar till att spela med en odds bonus?

Ja, naturligtvis finns det anledningar att spela sportsbetting med odds bonus. Den enda anledningen till att du inte skulle vilja göra detta, är att du ligger på en så pass professionell nivå att du bara räknar direkta vinster. Som du snabbt förstår är det inte många som kan placera sig i det facket av alla spelare online.

Tre bra anledningar för att spela sportsbetting med odds bonus:

  • Detta är spel eller pengar du får helt gratis att spela med. Helt enkelt mycket dumt att kasta bort denna chans.
  • Om du är ny som spelare på betting online, så kan en odds bonus leda till att du blir bättre på att spela utan att behöva förlora dina egna pengar.
  • När du väljer en bra bookmaker med en bra odds bonus på nätet, så finns det faktiskt stora chanser för en skicklig spelare att verkligen vinna.

Att välja rätt odds bonus

När du ska göra valet av den rätta odds bonusen, så behöver du hjälp. Idag finns det så många bookmakers och spelbolag online som erbjuder bonusar och sportsbetting, att detta gör en manuell sökning med gott resultat omöjlig.

Du ser till en seriös sajt som recenserar sportbonusar, spelbolag och bookmakers online. Här finner du all den information du behöver för att välja den odds bonus som ger dig de största möjligheterna till vinst. Ett bra råd är dock att inte enbart se till odds bonus, utan att du faktiskt också väljer ett bra spelbolag du trivs att spela hos.

När du sedan funnit de olika valen som står till buds, så väljer du naturligtvis det spelbolag som ger dig den största och mest värdefulla odds bonusen med de lägsta eller inga omsättningskrav.

Finns det odds bonus 2019?

Något som många går och oroar sig för under detta år, 2018, är att det ska bli stora förändringar på spelmarknaden. Detta i och med att den svenska spellagen ändras, och träder i kraft under början av 2019.

Hur som helst finns det ingen anledning till någon större oro. Detta då det fortfarande kommer att finnas oddsbonusar, samt att du också alltid kan få skattefria vinster. Faktum kan vara att du även får en säkrare spelmiljö, där du som spelare får ett bättre skydd och placeras i fokus.